De 7 chakra's en wat voor mega impact het op jou heeft.In deze video leg ik alle eigenschappen van de 7 chakra’s op tafel en komen we er achter welke chakra bij jou uit balans is.

Een chakra uit balans is niet heel erg speciaal omdat de meeste mensen wel minimaal 1 uit balans hebben. Maar toch is het fijn om ze allemaal in balans te hebben zodat je sneller de pad naar verlichting kan vinden. Alle chakra’s samen vormen wit licht en dit weten we door een prisma. Schijn maar eens wit licht door een prisma, dan krijg je alle kleuren van de regenboog (chakra’s) aan de andere kant.

Wanneer jij alle chakra’s in balans hebt, ben jij zelf ook in balans. Als jij zelf in balans bent ervaar je een gelukkig leven zonder stress of pijn. Er stroomt letterlijk zonder moeite levensenergie door jou lichaam.

source

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Skip to toolbar